Osta/varaa lippuja näytöksiin

Tervetuloa Nutturlan Makasiiniteatterin lippupalveluun. Aloitimme yhteistyön Evention kanssa, minkä johdosta voit nyt maksaa lippusi kätevästi etukäteen käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Voit edelleen myös varata lippuja maksaaksesi ne käteisellä vasta lipunmyyntikassalla, lippuvaraukset myös verkkokaupan kautta.
Ryhmävarausten kohdalla (min. 10 henkilöä) pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan teatteriimme joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Lippuja voi myös varata suoraan teatterilta.


Teatterin sähköposti: info@makasiiniteatteri.fi                                                                                
Teatterin puhelin: 0400 742 914 

Ongelmia järjestelmässä/muutos varaukseen?

Ota yhteyttä Nutturlan Makasiiniteatteriin, kiitos!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kesänäytelmä Ilmasta rahaa (20.6.-15.7.2018)


Kesällä Kollin makasiinissa nähdään Michael Cooneyn kirjoittama  Ilmasta rahaa
Komedian päähenkilö, Erkki Joutsen, on keksinyt oivan ansaintakeinon, sosiaaliturvan lypsämisen keinolla millä hyvänsä. Keinoina on muun muassa keksittyjä sukulaisia ja muita tuttavia, joita on kohdannut surkea epäonni. Ainakin Erkin sosiaaliviranomaisille sepittämissä tarinoissa. Erkin rakennelma uhkaa sortua, kun Kelan tarkastaja saapuu hänen kotiinsa, vaikka tarkastajan vierailun syy onkin Erkin kannalta positiivinen: ilmasta rahaa on tulossa lisää. Tarvitaan vain allekirjoitus paperiin. Paha vain, että allekirjoitus tarvitaan Erkin Ruotsiin muuttaneelta entiseltä alivuokralaiselta, jonka sosiaalietuuksista Erkki on nauttinut. Monien muiden lisäksi.

Näytelmän ohjaa Laura Hurme, joka on aiemminkin menestyksekkäästi ohjannut Nutturlan Makasiiniteatterin näyttelijöitä.
Näytelmän on suomentanut Sami Parkkinen. Esitysoikeudet Näytelmäkulma.
               

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jos myynti on jo päättynyt esityksen kohdalta voit varata lippusi myös puh. 0400 742 914 /teatteri